Бизнес възможности

Искате ли да имате повече свободно време?
Искате ли сам да сте си началник и да управлявате собствената си съдба?
Искате ли да печелите по още 500 лв., 1000 лв., 2000 лв. и дори повече на месец?
 
 

Свободата да избираме сами как да си изкарваме прехраната никога не е била така достъпна. Безперспективните професии се заменят от предприемачеството и свободата сам да избираш собствената си съдба. Все повече хора се ориентират към бизнес от собствения си дом с Форевър Ливинг Продъктс.

Вече четири десетилетия хора като вас си изкарват прехраната, работейки на половин или пълен работен ден с Форевър Ливинг Продъктс (мрежов маркетинг).

Нашите продукти за здраве и красота с доказани качества са уникални, полезни и се харесват на клиентите ни. Предлагаме ви сами да сте си началници и да работите в уюта на собствения си дом, да представяте тези изключителни продукти и да печелите комисионни по-големи, отколкото ако работите за друг работодател.

При традиционните продажби продуктът минава от производителя през поредица дистрибутори, търговци на едро и дребно, преди да стигне до потребителя. Всеки от тези посредници взима своя дял от печалбата. Всъщност до 75% от цената, която плащате за дадена стока е предназначена за посредници, реклама, транспорт и други непроизводствени разходи.

 

 Представете си, че вие получавате половината от тази надценка за всичко, което купувате и продавате. С Форевър Ливинг Продъктс имате тази възможност. Всъщност нашият маркетингов план ви предлага 10 начина да печелите пари:

До 43% печалба от продажби на дребно
21% печалба от новус клиент
Печелите от 22% до 43% при продажба на продукти на крайни клиенти. Ако купите продукти за 100 лв. по цени с 30% отстъпка, ще ги продадете на клиентите си за 143 лв. и ще реализирате печалба от 43 лв.
Печелете от покупките на новус клиентите, които лично спонсорирате. Ако, да речем, ваш нов партньор направи поръчка за 120,00 лв. с ДДС, вие ще получите печалба в размер на 17,65 лв.
5% до 18% лична отстъпка Печелите от 5% до 18% допълнителна отстъпка за личните си покупки. След като се издигнете на ниво Асистент Супервайзор или по-високо в маркетинговия план, ще получавате отстъпка от стойността на всички продукти, купени на ваше име по цени на дребно.
5% до 18% бонус върху покупките на новус клиенти Печелите от 5% до 18% бонус върху покупките на новус клиентите в екипа ви. Когато спонсорирате нови хора, получавате процент от стойността на техните покупки по цени на дребно, докато те не постигнат ниво Асистент Супервайзор.
3% до 13% групов бонус върху покупките на СФБ от вашия екип Печелите от 3% до 13% бонус върху покупките на собствениците на Форевър бизнес (СФБ) във вашата група. След като се изкачите на ниво Супервайзор в маркетинговия план ще можете всеки месец да се квалифицирате за групов бонус - процент от стойността на всички поръчки на вашата група по цени на дребно.
2% до 6% лидерски бонус върху покупките на мениджърските групи под вас Печелите от 2% до 6% бонус върху покупките на СФБ в екипи на спонсорирани от вас Мениджъри. Когато помогнете на свои партньори да се издигнат до ниво Мениджър в маркетинговия план, всеки месец ще имате възможност да се квалифицирате за Лидерски бонус - процент от стойността на всички покупки на хората в мениджърските екипи под вас по цени на дребно.
До €800 допълнителна месечна премия Печелите до €800 месечна премия Forever2Drive за нова кола, къща, образование и др. След квалификация за участие, допълнителната премия се изчислява въз основа на обема покупки на вашата група.
До 3% бонус "Скъпоценни камъни" върху покупките на мениджърските групи под вас Печелите до 3% допълнителен бонус върху покупките на СФБ в екипи на Мениджъри под вас. Когато работите с Мениджърите, лично спонсорирани от вас и те поддържат активността си, имате възможност да се квалифицирате за този бонус. Той може почти да удвои месечните ви доходи!
Chairman's Bonus В края на всяка година компанията възнаграждава най-добрите собственици на Форевър бизнес, изпълнили условията на програма Chairman's Bonus. Чековете се връчват на квалификантите на Глобалното рали на Форевър. На тазгодишната среща най-големият чек беше за Ролф Кип от Германия на стойност $1 191 903,40.
Безплатни пътувания по цял свят Спечелете безплатни пътувания до курортите на Форевър, тропически острови и глобални срещи, организирани от компанията.
Награди и специални промоции!

 Периодично Форевър Ливинг прави промоции и състезания с различни награди.

 

Независимо от това дали искате да правите кариера или просто да имате допълнителни доходи, щедрият маркетингов план на Форевър ще ви възнагради подобаващо. Той не е никак сложен, дава възможност за създаване на собствен бизнес с минимални финансови инвестиции и за развиването му до почти всяко ниво на доходи, което пожелаете. Маркетинговият план на Форевър Ливинг се основава на принципите на честността, усилията и работата в екип. Ето защо, други названия на маркетинговия план на Форевър са мрежов или екипен маркетинг. С маркетинговия план на Форевър не печелите само от личните си усилия, а от усилията на целия си екип. Вие и членовете на вашия екип печелите от продажбата на отличните ни продукти за здраве и красота на свои клиенти чрез личен контакт, продуктови демонстрации пред малки групи и чрез интернет.